DESPRE MOTIVATIONAL.RO

Motivational.ro a fost creat pentru toți cei interesați și orientați spre autodezvoltare personală. E probabil vorba și despre tine aici: omul care nu se mulțumește cu puțin și prost, nu dă vina pe condiții și nu găsește scuze ridicole la tot pasul. Genul de om care vrea să facă mai mult, să învețe mai mult, să obțină rezultate mai bune cu ceea ce are deja… Suntem destui cei care ințelegem că e loc de mai bine și că obstacolele pot fi dărâmate, ocolite, date la o parte din drum sau chiar ignorate. Trăim într-o lume în care posibilitațile sunt într-adevăr nenumărate – ideea e să le vedem și să știm să le folosim. Așa că hai să punem umărul și să facem ceva constructiv.

Ai o viata dezorganizata si nu stii cum sa-ti planifici mai bine timpul? Ai emotii cand vorbesti in public? Vrei sa fii mai creativ si sa-ti folosesti mai mult din capacitatile creierului? Esti stresat, deprimat si vrei mai multa energie, buna dispozitie? Excelent. Bine ai venit pe motivational.ro, ai nimerit bine.

Am creat acest blog din pură pasiune în 2006, și mi-am propus să scriu străduindu-mă să ofer cât mai multă valoare celor care aleg să îl citească.

Dacă ai niște obiective pe care ți le-ai stabilit și vrei să le atingi, dacă ai un vis, o viziune, o dorință arzătoare și vrei să le vezi împlinite, atunci articolele de pe site te vor asista în a-ți găsi și resursele și motivația cu care să construiești podul dinspre aici și acum (situația de viață în care te afli, indiferent de cât de urâtă sau nefastă îți poate părea) și locul unde îți dorești să ajungi, trasând și parcurgând calea, pas cu pas.

Altfel spus, rolul meu este să-i asist pe cititorii mei – atât cât pot prin intermediul unor articole – în a înainta pe drumul vieții, pe calea pe care ei singuri și-au ales-o – inclusiv pe tine.

 

DESPRE AUTOR…

Petre Tudor Barlea Coaching Psiholog

Mă numesc Petre-Tudor Bîrlea și sunt pasionat de dezvoltare personală de mai bine de 12 ani. În momentul în care am luat contact cu domeniul ăsta și am conștientizat potențialul nevalorificat care zace în fiecare dintre noi, am decis să-mi pun cariera în slujba valorificării acestui ”minereu prețios” din oameni. De atunci și până acum, am citit câteva toate materialele importante pe dezvoltare personală, am fost la tot felul de formări și training-uri în mai multe domenii. Unele dintre aceste experiențe mi-au fost utile, altele nu. Însă, cel mai important, este că am avut ocazia să aplic multe dintre lucrurile culese de acolo, le-am testat eficiența în viața reală, pentru ca acum să pot să le împărtășesc cu voi pe acelea care au dat roade în experiența mea, și a celor cu care am lucrat pe coaching în ultimii ani.

Am absolvit 3 facultăți și două mastere de-a lungul a 9 ani, în 4 universități din 3 țări în care am trăit. Am lucrat în marketing, copywriting, antreprenoriat și am vizitat 23 de țări până acum. Sunt pasionat de comunicare și discurs public, de fotografie, de bucătăria internațională (în special asiatică, mediteraneană și exotică) și de oamenii care trăiesc cu adevărat viața luând de la ea tot ce are mai frumos.

Pot face sushi, și-mi iese super bun.

sushi

În prezent profesia mea este cea de psiholog, iar la cabinet cea mai mare recompensă pe care o am în lucrul cu oamenii de zi cu zi este să-i văd înflorind, devenind mai creativi în luarea deciziilor, asumându-și emoțiile, trăirile și răspunderea față de ele, prinzând tot mai multă încredere în propriile forțe și maturizându-se treptat.

…ȘI SĂ REVENIM LA TINE…

N-are rost să spun prea multe despre mine, pentru că nu despre mine e vorba aici, dupa cum te-ai prins deja.

E vorba despre tine. Despre ambițiile tale, despre planul tău de viață, și cum ai de gând – concret - să îți atingi visul.

Așadar, care sunt ambițiile tale ? Ce ți-ai dori să citești pe acest site?

Cum ai putea să faci din ziua de astăzi o zi mai bună, care să determine o diferență în viitorul tău?

Care e acel lucru pe care îl poți face azi ca să ajungi cu încă un pas mai aproape de ceea ce-ți dorești să devii?

Îți urez lectură plăcută pe motivational.ro și tot succesul din lume!

Print Friendly